Traforaj electric Dremel Moto Saw

De ceva timp ma tot gandeam sa achizitionez un traforaj electric, dar nu eram hotarat asupra marcii , ma tot gandeam sa cumpar un Einhell BT-SS 450 E sau un Dremel MotoSaw .

O prima problema ( cred ca si cea mai importanta ) era pretul acestora care varia de la 350 – 390 lei pentru un Einhell iar pentru cel de la Dremel pretul pornea de la 489 pana la 540 lei , ideea acum era ca nu ma puteam decide pe care naiba dintre ele sa il cumpar deoarece ma tot gandeam la costurile sculei + taxa de livrare dar si la caracteristicile acestora .

Dupa lungi cautari pe zeci de site-uri care puneau la vanzare acest traforaj , ma hotarasc in cele din rma asupra aceluia de la Dremel pe care il gasisem la pretul de 489 ron si pe care initial comandasem , dar dupa alte cateva cautari ( in speranta ca totusi il gasesc la un pret mai bun ) l-am gasit la pretul de 449 ron + livrare gratuita pe care l-am achizitionat pana la urma , anuland comanda anterioara .

In prima faza am fost incantat de acest Dremel MotoSaw datorita design-unului, manevrabilitătii de care dadea dovada dar incepand sa tai cu el … am ramas putin dezamagit de puterea acestuia

  • 2 panze de ferastrau pentru utilizarea generala în lemn (MS51)
  • 2 panze de ferastrau pentru taierea fina a lemnului (MS52)
  • 1 panza de ferastrau pentru taierea metalului (MS53)
  • 1 atasament pentru ghidaj paralel

Traforajul merge super bine fara vibratii foarte mari avand o putere nominală 70 W, greutatea de 1.10 kg , turaţia fără sarcină 1.500 – 2.250 1/min si 5 trepte de viteza . Va recomand cu incredere acest traforaj electric

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *