Masa de frezat lemn FERM PRA 1011

De curând am cumpărat o mașină pentru frezat lemn si anume modelul BOSCH POF 1200 AE , dar pentru a o utiliza in mai multe procese de frezare aveam nevoie si de o masa pentru a putea atasa masina de frezat.

Singura solutie mai ieftină și bună dupa parerea mea care am gasit-o pe piață este masa PRA 1011 produsă de olandezi de la FERM pe care am putut-o achiziționa la prețul de 308 ron .

Masa este confecționată din aluminiu, utilă pentru proiecte de mici dimensiuni, având dimensiunile de 455 x 330 mm ( eu am fost cam surprins de dimensiunile ei după ce am asamblat-o ) , picioare metalice care la capete au fixate niste bucăți de guma care să prevină alunecarea masei dar care pot fi scoase pentru a fixa picioarele pe un banc de lucru cu ajutorul suruburilor, poate fi atasat orice model de freză electrică cu diametru la baza de maxim 162 mm și o greutate de 6,6 kg.

Personal sunt multumit de aceasta masa .

Pentru cei care nu sunt dispuși sa cheltuiască foare mulți bani pe o masa de lucru , există si variante mai ieftine si anume să iși construiască propria masă ca aceasta de exemplu .

2 Comments on “Masa de frezat lemn FERM PRA 1011”

    1. salut. personal nu am avut nici o probleme cu ea … nici cu vibratiile … ea are 3 sau patru gheare care tine masina de frezat atasata de ea
      iar picioarele mesei au niste cauciucuri care nu permite mesei sa se deplaseze sau sa vibreze in momentul in care doresti sa frezezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *