Masa de frezat lemn FERM PRA 1011

De curând am cumpărat o mașină pentru frezat lemn si anume modelul BOSCH POF 1200 AE , dar pentru a o utiliza in mai multe procese de frezare aveam nevoie si de o masa pentru a putea atasa masina de frezat.

Singura solutie mai ieftină și bună dupa parerea mea care am gasit-o pe piață este masa PRA 1011 produsă de olandezi de la FERM pe care am putut-o achiziționa la prețul de 308 ron .

Masa este confecționată din aluminiu, utilă pentru proiecte de mici dimensiuni, având dimensiunile de 455 x 330 mm ( eu am fost cam surprins de dimensiunile ei după ce am asamblat-o ) , picioare metalice care la capete au fixate niste bucăți de guma care să prevină alunecarea masei dar care pot fi scoase pentru a fixa picioarele pe un banc de lucru cu ajutorul suruburilor, poate fi atasat orice model de freză electrică cu diametru la baza de maxim 162 mm și o greutate de 6,6 kg.

Personal sunt multumit de aceasta masa .

Pentru cei care nu sunt dispuși sa cheltuiască foare mulți bani pe o masa de lucru , există si variante mai ieftine si anume să iși construiască propria masă ca aceasta de exemplu .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *