Ciocan rotopercutor Makita HR2470, 780W, 2.4J, 1100rpm, mandrina SDS-Plus, 3 functii

Pentru ca tot urmăream diverse comentarii de pe anumite grupuri pe FaceBook legate de constructii de case, idei de amenajare și asa mai departe, la un moment dat cineva întreba dacă să achiziționeze de pe OLX un ciocan rotopercutor second hand obosit, probabil furat, la un preț care la prima vedere ar fi tentant. Părerea mea personală este să vă cumpărați o sculă nouă care are și garanție și puteți lucră cu ea fără nici o problemă.

Eu, de aproximativ patru ani folosesc un ciocan rotopercutor de la Makita și anume modelul HR 2470, de care sunt foarte mulțumit și acum după atâția ani de utilizare intensă.

Detalii tehnice:

Puterea absorbita: 780 W
Turatia in gol: 0 – 1.100 rpm
Frecventa batailor in gol: 0 – 4.500 min
Energia de impact: 2,7 J
Diametrul gaurii in beton Ø: 24 mm
Diametrul gaurii in otel Ø: 13 mm
Diametrul gaurii in lemn Ø: 32 mm
Greutatea conf.EPTA: 2,9 kg  

Set de livrare:

Cutie de transport Opritor de adancime Maner lateral

Despre produs

Sistemul de ghidare a mandrinei permite schimbarea usoara a burghielor.Trei moduri de operare: percutie,rotopercutie si rotatie fara percutie. Turatia si cuplul functiei “revers” este aceeasi ca si la rotatie “inainte”prin folosirea unui bloc inversor compact. Intrerupator si buton de blocare de dimensiuni mari, ce permite o actionare facila. Durabilitate ridicata a mecanismului, motorului si periilor de carbon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *